Barsel Celeb Baby navne

Navngive deres babyer synes at være blevet en stigende tendens (og nogle vil endda kalde det en sport) blandt berømtheder, skuespillere, skuespillerinder, pop musikere og holder. Det ultimative mål er at give barnet den sejeste og mest sjældne navn i byen (ShowbizVille).

Ti år eller fem år siden opgaven var let, men siden da er det blevet sværere og sværere at komme med noget unikt, der ville gøre overskrifter. Og så du også konkurrerer med dine kolleger showbiz kolleger babyer opkaldt Alaia, Amandine, Rebel osv.

Så når jeg læser historier i magasiner og aviser gør gør vi almindelige mennesker når de hører disse barsel celeb baby navne? Vel er vi ikke stand til at skabe de samme overskrifter eller gøre det 7 o’clock nyheder, men vi kan i det mindste føler sig inspireret.

Faktum er, at showbiz verden påvirker os i en masse måder. Det kan være den måde, vi skåret vores hår, vi valgte at købe tøj, make-up og de biler, vi kører. Så i virkeligheden er det ikke så underligt at se almindelige mennesker giver deres børn navne ligesom berømtheder.

Nogle eksempler på celeb baby navne er: Alaia (Stephen Baldwin), Amandine (John Malkovich), Apple (Gwyneth Paltrow og Chris Martin), Assisi Jade (Jagger), Atticus (Isabella Hoffman og Daniel Baldwin)…

Listen er lang og hver uge et nyt celeb baby navn er at gøre overskrifter. Der har faktisk været udgivet en bog med titlen “Cool navne for babyer,” der har tonsvis af celebrity baby navne sammen med masser af andre unikke (nogle vil måske kalde dem mærkeligt) baby navne.

For at være ærlig, jeg synes at det er fantastisk, at folk navngiver er deres børn gamle græske filosoffer, romerske guder, uddøde dyr og holder. Det giver os en stor, sender farverig landskab af navne og det positiv energi.

Men jeg føler, at du skal give det nogle tanke før at give dit barn nogle skøre navne bare for at gøre det særligt. Kan det enestående at være navne “Røv”, men jeg er sikker på, at det vil give barnet svært ved at vokse op. Så vær forsigtig, hvad du ender med at navngive din baby.

Til slut vil jeg give dig et par mere barsel celeb baby navne for inspiration: Cosima (Nigella Lawson), Daisy Boo (Jamie Oliver), Dexter (Diane Keaton), Dixie Dot og Bibi Belle (Anna Ryder Richardson), Elias Bob Patricus Guggi Q (Bono), Gulliver (Gary Oldman)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.