Messe salgsfremmende produkt Giveaway Tips

· Før messe markedsføring. Begynde at markedsføre din messe før handel Vis dato ved at lade dine kontakter ved, du vil deltage i hændelsen messe. Tilskynde dem til at deltage i og lad dem vide, at en gave vil venter for dem, når de besøger din kabine.

· Kend din messe standen besøgende. Hils hver messe standen besøgende med et håndtryk og anmode om deres kort (stor mulighed for at “vokse din Rolodex”). Vores Motto: Intet kort / ingen gave! Trade show salgsfremmende produkt giveaways er en messe højdepunkt men en udgift, som du fortjener payback. Selv om du ikke vil gæsterne bare vandre ind og ud af din messe standen, er blokering din salgsfremmende produkt giveaways, det en stor mulighed for at gøre en imponerende bekendtskab og få deres kort for en fremtidig kontakt. Fra kan omkring en dollar eller deromkring og op du købe en passende salgsfremmende produkter, der interesserer dine kunder og potentielle kunder. Husk, hver interesserede besøgende på din messe standen er en potentiel kunde.

· Indledende indvirkning på messe dør. Station en repræsentant tæt på indgangen til messe til at præsentere hver trade show besøgende en salgsfremmende indkøbstaske sportslige dit navn eller logo til at skabe en betydelig indvirkning. Dit navn vil derefter blive vist hele messe gulvet som klienter og potentielle klienter gennemgå alle kabiner transporterer din salgsfremmende totalisatorspil på deres arm. Når de finder frem til din kabine, vil de helt sikkert have navnet kendskab og måske endda være på udkig efter du som de vandre gennem messe gulvet. Hver indkøbstaske bør omfatte en flyer at identificere din virksomhed, der beskriver din virksomhed og de reklamegaver, du kan give.

· Glem ikke børn – barn i hver af os, dvs. Du er forpligtet til at se en betydelig stigning i messe standen trafik når uddelingskopierne er et stykke legetøj, dvs en Yo-Yo. Vi har set messer hvor trafikken blev stoppet i midtergangen forsøger at finde et nyt legetøj salgsfremmende produkt og dem, der endnu ikke har fået til din kabine at afhente deres legetøj giveaway spørger “hvor fik du det?” For at få ekstra bang for din sorteper, distribuere salgsfremmende produkter til andre messe udstillere, så de også vil spille med dem i hele messe, også vise dit navn og lede nye besøgende til din kabine. Tip: Du kan tiltrække opmærksomheden ved at have en “ekspert” (eller Self-Made ekspert) viser off din salgsfremmende produkt legetøj på webstedet messe standen. Du kan gå et skridt videre ved at fremme en konkurrence, der omfatter din salgsfremmende produkt med en præmie til vinderen og skabe endnu mere interesse i din messe standen og giver den ultimative bang for din sorteper.

· Samhandel røbe salgsfremmende produkter, der tæller. Uanset om det er nyttigt, underholdende eller anden måde en mindeværdig messe salgsfremmende produkt giveaway være sikker på det er en, der vil hænge rundt et stykke tid at klart sport dit navn eller logo og bringe en varig påmindelse om deres besøg på din messe standen. At “hang-around” kvalitet er en, der virkelig tæller. Når trade show gæsterne besøge flere messe kabiner i en dag, hvor let det er at glemme hvem der var der og der var hvad. Være sikker på dit visitkort og/eller en flyer, der beskriver din virksomhed og produkter og service kan du give er knyttet til hver giveaway du handout.

Vi har brugt disse tips med succes i mange messer og de bør gøre din næste show endnu mere vellykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.