Dude, du får et teleskop!

Kan du huske den Dell computer reklamer som en ungdom rapporter dette spændende nyheder til sine venner, at de er ved at få deres nye computer ved at fortælle dem, “Dude, du får en Dell!” Det var en sød serie, men det afspejler spændingen unge få om noget nyt, især hvis det er en ny maskine.

Så når sin tid for endelig at få dine børn at allerførste teleskop, du vil være sikker på, det er lige det rigtige. Der er en række grunde du bør sætte nogle seriøst i bare, hvad dette nybegynder teleskop skal se ud. Måske vil dette være dine børns første oplevelse med en reel teleskop. De kan have en sund og blomstrende kærlighed til astronomi fra din familie rejser til landet, at se en meteorregn eller bare at stirre på stjernerne. Og du kan har pirret deres interesse, vise dem hvordan man kan forbedre oplevelsen med kikkert eller endda lade dem spille med dit teleskop.

Men dette er et stort øjeblik. Du vil have dem til “bond” med dette første teleskop som du gjorde, og fange spændingen ved brug af magt i et teleskop til at gøre ting med deres kærlighed til astronomi, de kunne aldrig gøre før. Årsagerne til pasning med dit valg er mange herunder…

* Et teleskop er et stort skridt ind i en livslang hobby af astronomi. Hvis de får noget forkert, kunne frustration gøre dem mister interesse både i maskinen og inden for undersøgelse.

* Børn have en kort opmærksomhed span. Du vil denne nybegynder teleskopet til at tage dem fra hvor de er til det næste niveau samtidig give dem dem glædeligt øjeblikke at opdage nye ting i stjernerne, hver gang de bruger den.

* Det må være en hårdføre stykke udstyr. Børn ved ikke altid, hvordan man skal behandle sarte udstyr. Så skal starter teleskopet have nogle gode “uddannelse hjul” på det.

* Det må være deres lærer, selv når de ikke kender de er i skole. En god begynder teleskop, ledsaget af nogle stimulerende dokumentation, der er skrevet kun for børn vil stimulere deres begejstring og bruge det til at lære dem at arbejde hårdt for at nå nye højder i deres søgen efter viden om stjernerne.

En masse om, hvordan du går om at få denne første kikkert vil afhænge af din egen ekspertise inden for astronomi. Hvis det er din passion, og du har udviklet en temmelig avanceret viden om teleskoper i år, du ikke kun er godt rustet til at træffe dette valg, men du vil være der til at guide dem, da de begynder at bruge det.

Men hvis du bare opmuntre dem i en herlig hobby, at du selv ikke har været involveret med i dybden, først og fremmest tillykke. Du giver dem en vidunderlig gave ikke kun viden men kærligheden til astronomi og naturlige vidundere af naturen. Men du også har brug for noget hjælp. Så er her nogle hurtige retningslinjer.

* Find astronomi nørder. De er nemme at finde i hobby butikker, astronomi klubber og samfund på det lokale college. De vil hjælpe dig med begejstring.

* Kig på teleskopet du overvejer gennem deres øjne. Det bør ikke være for kompliceret. Ikke får noget, der vil skræmme dem.

* Må ikke købe et stykke legetøj. Dine børn vil kende forskel.

* Sørg for at det kan vokse og blive udvidet som deres viden udvider.

Hvis du lægger nogle kloge overvejelser i blot de højre starter teleskop, vil dine børn være så glade, de nogensinde har været en gave. Vær ikke overrasket, hvis du hører en af dem sladre, “Dude, du fik et teleskop!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.