Baby sove Tips – oprette et velkendt miljø

Alle nyfødte er jo forskellige. Nogle sover bedre end andre i en ung alder, hvor mange forældre til handel historier om hvor “heldig” eller “uheldig” de var med et bestemt barn. Der er utvivlsomt en vis mængde af mysterium for at få et barn til at sove godt og gennem natten på sin egen. Ikke desto mindre en overflod af baby sove tips findes til formål at fremskynde den proces, som dit barn går igennem før man skal sove på hans egen.

At få dit barn til at sove på hans egen i tide indebærer, fremskynde en naturlig overgang: en i at sove med sin mor til at sove på hans egen. I første omgang, når din baby vågner op midt om natten, han vil græde for sin mor, da dette er den eneste måde veed han at falde i søvn. En af de ting, du skal gøre som forælder er at skabe det bedste miljø for din baby at falde i søvn på sin egen.

Mange mennesker naturligvis antage, at det bedste miljø for søvn er en total stilhed: de fleste af os er bekendt med at skulle gå på listesko omkring en sovende baby værelse. Selvom et roligt miljø er den bedste for de fleste voksne, du ville være klogt at huske på, hvor din nyfødte baby har sovet i de sidste ni måneder: i sin moders liv. I livmoderen, naturligvis, din nyfødte sov i mange situationer, der var langt fra stille – da mor var ude i offentligt eller socialisere med andre mennesker. Derfor vil en nyfødt baby ofte sove bedre ved at blive udsat for nogle rolige baggrundsstøj.

Du bør forsøge at give nogle ambient “hvid støj” til at være omkring dit barn, når han går på vågeblus. Pludselige høje lyde vil, selvfølgelig, vække ham, men i de fleste tilfælde nogle baggrund snak og andre beroligende lyde vil hjælpe søvn proces: de fleste voksne, jeg er sikker på, kan huske sandsynligvis falde i søvn til lyden af deres forældre og deres venner, at have en samtale.

Der er produkter, der markedsføres til nye forældre til at oprette disse omgivende lyde – især lyd-cd’er indeholder spor af beroligende støj. Det normalt ikke nødvendigt at købe disse, men – i de fleste tilfælde blot forlader døren til barnets børnehave klem vil gøre tricket. I samme ånd, hvis dit barn falder i søvn omkring virksomheden, Tillad ham at bo der i stedet for at flytte ham til et stille rum.

Ved at bidrage til at skabe det bedste mulige miljø for dit barns søvn, hjælpe du ham med at lære at falde i søvn i sin egen. Ofte en summende støj kan hjælpe – vi ved alle, hvor let det kan være at falde i søvn i en omflytning automobil – så at have en luftfugter eller fan i børneværelset kan ofte gøre underværker.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan huske at det ikke behøver være alt for kompliceret. Blot lade døren stå klem, eller lad dit barn sove i selskab med andre. I modsætning til hvad mange mennesker intuitivt tænke, hvis du holder din baby sove i total stilhed, han ofte vil sove meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.