Lueker Munchkins: Februar 2021

NASA har allerede valgt tre private virksomheder fra de oprindelige fem kandidatfirmaer, der er interesseret i at gøre det. Så jeg ønskede at bringe dig fem ideer til at arbejde med dit barn med Sensory Processing Disorder. Leder du efter inde brutto motor ideer? Her er nogle ideer mine børn forsøgte at få mere ud af vores trampolin spil. Jeg tog føringen på denne ene, for at hjælpe læreren, og det viste sig at være en stor dag, og alle nød deres tid der, herunder John. John Kelso af Austin Amerikanske Statsmand selv skrev om vores situation i South Austin. Som tidligere lærer selv og nu en børneudviklingsterapeut vidste jeg, at John skulle behandles lidt anderledes end resten af klassen for at kunne nyde dette museum lige så meget som de andre børn.

For et par måneder siden, på en regnvejrsdag i den kolde del af vinteren, gik jeg med min søns klasse til en fantastisk lys, veloplyst, farverigt museum bygget kun for børn deres alder. Kold krakket beskyttet liv Expectency 10 år. Den fineste kvalitet galvaniseret høj-carbon stål tråd fjedre bevarer deres form og modstår rust længere. Den hoppende effekt er ikke mere end en konsekvens af et stykke stof og nogle fjedre fastgjort til rammen med spænding så ekstrem, at hopper ud af den energi, trampolin test der modtages fra en jumper. Du kan endda undersøge Special Og har rabat på holdbar 12-fods diameter trampolin med en Uv Resistt Mat og Full-Surround Sikkerhedsnet – Ultega 12-Foot Jumper Trampolin med sikkerhedsnet eller andet kan du få adgang til For at lære mere kan du finde det nedenfor.

Find ud af den lave pris og den bedste pris på Little Tikes 7’trampolin. Find ud af den lave pris og bedste pris på Upper Bounce 13 ’31 Piece Round Trampolin Kabinet Sæt til 3/ 6 W Ben. Klik på følgende url for at lære alle de tidligere køber feedback eller måske browsing for den billigste up-date salgspris samt eventuelle rabat, før det går ud. Købt for £ 100 og værd at pengene selvom instruktioner ikke meget klar! At finde måder at engagere sig i brutto motorspil giver dit barn byggestenene for færdigheder som at skrive, og andre små komplekse bevægelser. Denne no-prep indendørs æbletræ picking spil er perfekt til at opbygge brutto motoriske færdigheder! Opret en grov motor forhindringsbane med spring, spins og kravler. Hvis du ønsker at udfordre dine børn, så prøv at skabe trampolin hopscotch spil kursus hele vejen til tyve!

Dette er en sjov måde at hjælpe dem med at få mere kontrol over deres kroppe! Jeg kiggede over for at se John, min søns klassekammerat med sensorisk behandling lidelse. Mine børn sprang lige ind og skiftedes til trampolinen for at se, hvem der kunne hoppe gennem hopscotch banen den hurtigste. Dæk hele trampolinen med kridtbane! Opret teams, og fuldfør kurset med to børn, der er samlet. Få dine børn til at spille denne trampolin spil med den ene fod, to fødder, en fod, to fødder mønster. Opsætningen tager kun et eller to minutter. Efter en hurtig opsætning, er du klar til at komme i gang!

For at oprette denne aktivitet, få fat i nogle kridt og du er klar til at gå! Bare rolig, kridtet vil vaske af med vand eller regn! Hvis dine børn har brug for mere udvidelse, skal du ikke være bange for at være kreativ! Prøv denne enkle brutto motor spil for at få dine børn aktive og engageret på trampolinen! En trampolin er en stor hoppe off point for sjov brutto motorik! Hvis du har lyst til dit barn kæmper inden for brutto motorik, give dem masser af muligheder derhjemme for at udvide disse færdigheder i sjove, meningsfulde måder. Hvad er din families foretrukne brutto motor spil?